top of page
Step by step charity logo white.png

GLEDENS DAG 

LUKAS

Den tøffe 12-åringen Lukas ble utsatt for fysisk og verbal mobbing over lang tid. Nå vil han og mammaen hans fortelle sin historie, og gi en beskjed til alle som mobber og blir mobbet..

Takk for deres åpenhet, det vil hjelpe mange der ute!

Lukas møtte 13. juni noen av landslagsutøverne på Baker&konditorilandslaget. Han fikk utdelt en egen landslagsdrakt som han skal bruke når han skal få være med på landslagssamling i august.

TOM & ANDREA

I september 2017 fikk Birgitte påvist kreft i bukspyttkjertelen. Januar 2018 måtte Tom og Andrea ta farvel med sin elskede kone og mamma. Savnet og sorgen vil alltid være med dem, men også de gode minnene. Vi i Step by Step Charity ønsket å gjøre noe for at Tom og Andrea kan fortsette å skape gode minner sammen. Nå har de kommet hjem fra en helg på Kiel ferga som har vært fylt med både opplevelser og nye, gode minner. Det er de små øyeblikkene og opplevelsene man har med de man er glad i som man vil huske og sette pris på resten av livet. Vi er glade for at vi kunne hjelpe til med å skape et av de.

IMG_4083.jpg

ELIAS, SEBASTIAN & TERJE

Noen ganger er livet utrolig sårt. Elias, Sebastian og Terje mistet nylig sin kjære mor og samboer for kreften. Plutselig har ikke brødrene en mamma, og Terje en kjæreste å komme hjem til lengre. Nå skal Elias og Terje skape minner sammen og begynne på nytt som en familie. Samtidig skal brødrene knytte enda sterkere bånd.

Her er Elias og Sebastian på tur til Ålgård, der de skal skape nye minner sammen.

Elias og co.jpeg
Tur.jpeg

DAG TOR MAGNE

25. august arrangerte Step by Step Charity «gledens dag» for en familie som mistet sønnen og barnebarnet sitt i et epileptisk anfall. For de etterlatte er det er umulig å glemme sorgen, men sammen hadde vi en fin dag i en vanskelig tid. Familien koste seg med god mat fra Bølgen og Moi, etterfulgt av hjemmekamp med meet and greet på Marienlyst.

FAMILIE PÅ FIRE

Vi sendte en familie på fire til Hunderfossen Familiepark. En alenemor og sine 3 barn fikk en helg av oss i Step by Step Charity, som de kunne bruke til å skape minner sammen. De ønsket å være anonyme,  men har denne tilbakemeldingen:

"Tusen takk for at dere ga meg og barna denne opplevelsen, den vil bli godt husket. Det ble laget mange gode minner"

Hunderfossen.jpeg
bottom of page