top of page
Step by step charity logo white.png

OM OSS

Step by Step Charity har som formål å hjelpe mennesker som trenger det.

Step by Step er en nonprofit veldedighetsorganisasjon, alle inntekter går uavkortet til å realisere drømmer. Målet er å ufarliggjøre det å spørre om hjelp.

Hvorfor? Fordi det hjelper å hjelpe.

 

Toppidrettsutøverne Joakim Hykkerud og Stefan Strandberg startet organisasjonen sammen for å gi en hjelpende hånd til barn, voksne og familier som trenger det. Step by Step ønsker å gi hverdagsgleder til mennesker som har det tøft. I tillegg støttes andre veldedige organisasjoner med økonomiske bidrag.

 

Menneskene bak Step by Step Charity

De to idrettsprofilene møttes for første gang i Hannover i 2015 der Stefan spilte fotball og Joakim spilte håndball. 

Vennskapet utviklet seg raskt og guttene har siden den gang vært bestevenner. Guttene har selv fått kjenne på livets store oppturer og nedturer, de har vært ved hverandres side gjennom tykt og tynt. De har fått kjenne på verdien av å hjelpe hverandre, og startet derfor stiftelsen Step by Step Charity, for å hjelpe andre.

Stefan Strandberg

Profesjonell fotballspiller hos Vålerenga Fotball. Fartstid i klubber som Rosenborg, Krasnodar, Hannover, Ural Jekaterinburg, Trapani og Salernitana. Har spilt 27 A-landskamper for Norge og har vunnet alt som har kan vinnes i Norge.

 «Vi brenner for at alle skal ha muligheten til å ha en hverdag som ikke bare er fylt med vonde tanker. Vi skal bruke nettverket vårt innen idretten til å skape aktiviteter og arrangementer som samler inn penger så vi kan bruke dette på enkeltpersonene og familiene i Norge som trenger en hjelpende hånd.» Stefan, om Step by Step Charity.

 

Joakim Hykkerud

Har spilt i klubber som Drammen HK, Bjerringbro Silkeborg, IFK Kristianstad, Hannover, AEK Athen og Lemvig Håndball. Han har 79 A-landskamper for Norge og har VM sølv fra 2017. Han har vunnet alt som kan vinnes i Norge og vant Europacupen med AEK Athen i 2021.

«Hovedformålet med Step by Step Charity er å ufarliggjøre det å spørre om hjelp. Vi lever i et I-land hvor barn skal få delta på de aktivitetene de ønsker, uavhengig av foreldre og foresattes økonomi. Noen av midlene vi samler inn til Step by Step Charity skal gå videre til å støtte andre organisasjoners veldedige arbeid, både nasjonalt og internasjonalt.» Joakim, om Step by Step Charity.

49-_DSF1783.jpg
Stefan Strandberg
48-_DSF1771.jpg
Joakim Hykkerud
Se vår presentasjonsvideo.
bottom of page